vrijdag 27 mei 2011

Out of your Range!

26-05-2011

  • Misbruik van vertrouwen op Pelserstraat te Maaseik. T.G. huurt een Land Rover, type Range Sport. Hij heeft de auto voor een jaar gehuurd à 1600 euro/maand. Hij heeft 4 maanden geen huur betaald. De wagen kon in Italie gelocaliseerd worden.
  • Diefstal braak op Maastrichtersteenweg te Maaseik. Deur geforceerd, uit een bureel werd een kluisje met geld gestolen. Verder onderzoek.
  • Poging diefstal braak op Stationsstraat te Dilsen. Vreemde jonge man belde aan bij een inwoonster en vroeg waar een bepaalde straat gelegen was. Volgens meldster betrof het een jonge man van +/-20 jaar van Noordafrikaanse origine. Terwijl ze in gesprek is met de kerel lopen er 2 andere verdachten, gekleed in het zwart en met een bivakmuts, over de oprit van haar eigendom terug de Stationsstraat op. Dan loopt ook de verdachte bij haar weg. De twee hebben getracht de woning langs achter te betreden doch de achterdeur was afgesloten. Verder onderzoek.
27-05-2011
  • Diefstal braak op Heimeersweg te Dilsen. Tuindraad doorgeknipt. Fiets weg uit tuinhuis.
  • Verkeersongeval op de Breeerweg te Maaseik om 07.30 uur. V.J. (23j) uit Lanaken rijdt op de Breeërweg. S.W. (26j) uit Maaseik wil vanuit de Molenweg de Breeerweg opdraaien en ziet V.J. niet waardoor het tot een botsing komt. EAF.