zondag 19 juni 2011

Daktuin?

18-06-2011
  • Verkeersongeval op de Bergeindestraat te Maaseik om 14.00 uur. M.A. (61j) en S.C. (49j) uit Opglabbeek rijden richting Dorne. Voor M.A. rijden er nog 3 voertuigen. Aan het kruispunt met de Bergeindestraat draait ze linksaf. Hierbij wordt ze aangereden door N.V. (29j). Door de aanrijding wijkt N.V. van haar rijstrook en komt tot stilstand tegen het voertuig van S.C.
  • Verkeersongeval vlucht op Scholtisplein te Maaseik om 17.00 uur. Aanrijding tegen geparkeerd voertuig, verder onderzoek.
  • Verkeersongeval/dronken sturen op de Maastrichtersteenweg te Maaseik om 20.00 uur. P.K. (36j) uit Dilsen stopt aan de rode lichten, voor haar staan nog twee wagens. Plots rijdt de wagen voor haar achteruit en botst tegen haar voorzijde. De bestuurder betreft E.H. (60j) uit Maaseik. Blijkt dat hij eerst nog tegen het voertuig voor hem heeft gereden. Dit voertuig werd bestuurd door M.H. (74j) uit Tilburg (NL). E.H. blaast "P" en zijn rijbewijs wordt ingetrokken.
  • Verkeersongeval op de Dilserbaan te Maaseik om 22.20 uur. D.M. (39j) uit Meeuwen heeft zijn voertuig tegen een boom geparkeerd, takeling.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 19.20 uur. C.O. (27j) uit Maasmechelen wil linksomkeer maken. Vervolgens komt het tot een aanrijding met J.A. (25j) uit Dilsen die in de richting van Maasmechelen rijdt. Geen gekwetsten.
  • Onverantwoord rijgedrag op de B Henrylaan te Dilsen om 22.00 uur. S.R. (19j) uit Dilsen rijdt tegen 150 Km/u waar 70 is toegelaten, zijn voertuig is bovendien uitgerust met twee duplicaat nummerplaten, rijbewijs ingetrokken.
  • Verkeersongeval op de Stationsstraat te Dilsen om 23.00 uur. S.S. (25j) uit Maaseik en S.B. (25j) uit Dilsen rijden over de Stationsstraat komende van Rijksweg. S.B. haalt S.S. in. Terwijl hij dit aan het doen is slaat S.S. linksaf. Beide auto's komen in aanrijding. S.B wordt naar links geduwd, rolt om en eindigt op zijn dak in de voortuin van een woning. Beide bestuurders werden overgebracht naar het ziekenhuis Maaseik. Beide voertuigen werden getakeld.
19-06-2011
  • Verkeersongeval op de Boslaan te Dilsen om 04.00 uur. G.W. (30j) uit Lanaken heeft zijn Audi Q7 op de rotonde geparkeerd. Kwam over de Rijksweg vanuit Dilsen gereden. Vermoedelijk in slaap gevallen.
  • Vandalisme op Sportlaan te Dilsen. Muren zijn beklad, onder de tribune heeft men vuurtje gestookt.
  • Sturen onder invloed op Diestersteenweg te Maaseik. V.L. (21j) uit Maaseik blaast "P". Rijbewijs ingehouden.