woensdag 15 juni 2011

Es Joep et neit wit, wit geine et..

14-06-2011

  • Verkeersongeval met agressie op Gasthuisveld te Maaseik om 17.45 uur. R.E. (28j) uit Maaseik wilt links de Valderenstraat indraaien. Op dat moment komt O.F. (20j) uit de Valderenstraat gereden. Beide voertuigen raken elkaar links vooraan. Er ontstaat een discussie waarbij R.E. een alarmpistool ter hand neemt en ermee begint te dreigen. Het pistool werd in beslag genomen.
  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 19.00 uur. V.M. (14j) uit Dilsen fietst van de Europalaan naar de Lemmenshoefstraat tegen de rijrichting in. S.B. (36j) uit Dilsen rijdt van de brug naar de Lemmenshoefstraat toe. Zij slaat rechtsaf en kruist daarbij het fietspad. Het fietsend meisje rijdt tegen haar wagen en komt ten val. Ze valt en heeft pijn aan schouder en hoofd, naar ziekenhuis.
15-06-2011

  • Verdacht voertuig/personen op Hoogbaan te Dilsen om 04.30 uur. De politieploeg controleert een verdacht voertuig en 2 manspersonen. Deze zijn rond de kerk aan het wandelen. Aan de kerk zijn bouwwerken bezig. De twee zeggen dat ze zomaar wat aan het rondrijden zijn en dat één van hen moest plassen. Het betreffen twee mannen uit Sittard (NL) en Geleen (NL). In het voertuig wordt koper en gereedschappen aangetroffen. Ze kunnen geen verklaring geven waarom ze hier zijn.
  • Vandalisme op Bleumerstraat te Maaseik. Afgelopen nacht werden de 4 banden van een voertuig stukgestoken.
  • Diefstal uit voertuig op Sportlaan te Maaseik. Jas met brieventas en inhoud werd gestolen uit koffer van wagen.
  • Verkeersongeval op de Maastrichtersteenweg te Maaseik om 12.20 uur. V.P. (47j) uit Maaseik duwt zijn bromfiets achteruit tegen de wagen van S.G. (49j) uit Susteren (NL) op.