zondag 7 augustus 2011

Scooby-Doo on air!

06-08-2011
  • Fietsdiefstal op Monseigneur Koningsstraat te Maaseik. De donkerblauwe damesfiets van B.M. uit Maaseik, werd aan het bejaardentehuis gestolen. De fiets heeft rechts een draagtas en het merk is in grijze letters. Aangifte ten burele.
  • Opzettelijke beschadigingen t.n.v. G.H. uit Maaseik. Ze is gisterenavond naar een fuif geweest. De auto stond geparkeerd langs de Neeroeterenstraat. De vier wieldeksels en de antenne zijn weg. Aangifte ten burele.
  • Verdachte toestand op Rijksweg te Dilsen-Stokkem. D.C. meldt dat de hond van zijn buurman aan het blaffen is. Normaal is de hond ’s nachts altijd binnen. De achterdeur van de woning staat open. Geen braaksporen De sleutel steekt er aan de binnenzijde op. Vermoedelijk vergeten dicht te doen bij het verlaten van de woning.
07-08-2011
  • Nachtlawaai op Watermolenstraat te Dilsen-Stokkem. Betreft een feestje op Stokkemerbaan. Muziek laten stiller zetten.
  • Nachtlawaai te Maaseik. Meerdere meldingen tussen 1.21 uur en 5.05 uur. Een op de Eikerstraat t.h.v. de nachtwinkel. Betreft een viertal jongeren met verbaal geweld. Een volgende n.a.v. de Oeterfeesten. Alles is verlopen zonder incidenten. Muziek werd om 02.30 uur stipt stopgezet. Tot slot een op de Geiboomstraat waarbij een inwoner veel lawaai maakt in de gang en in de woning. Lawaaimaker is vertrokken.