vrijdag 19 augustus 2011

Wat een weer weer!!!

18-08-2011
  • Verzekering op Plantage te Maaseik. Twee bromfietsers werden gecontroleerd. Beiden waren niet verzekerd. Een bestuurder droeg zelfs geen valhelm. PV opgesteld.
  • Wateroverlast te Maaseik en Dilsen-Stokkem. De lokale politie ontving tussen 19.10 uur en 20.27 uur vier meldingen van ondergelopen kelders. Daarbij kwam nog een melding van een modderstroom in de Bergerstraat te Maaseik en diende ten voordele van de brandweer het verkeer geregeld te worden op de Fortstraat te Maaseik. Aan de Aldi te Dilsen-Stokkem, op het kruispunt van de Hoogbaan met de Rijksweg, stond het waterpeil zelfs 1,5 m hoog. Op de Koningin Astridlaan te Maaseik moest ingevolge de abnormale weersomstandigheden zelfs de gevel van een huis gestut worden. Oorzaak hier was een gesprongen buis van de riolering.
  • Moeilijkheden met dronken persoon op Slakkenstraat te Dilsen-Stokkem. Melder vraagt dringend de politie ter plaatse. Ze hebben de sleutels afgepakt van een dronken Bulgaar die bijna een kind heeft aangereden. Werd meegenomen door ploeg.
  • Opzettelijke beschadigingen op Kapelstraat te Dilsen-Stokkem. P.J. uit Dilsen-Stokkem meldt dat er aan de kiosk mensen met vuur aan het spelen zijn. Niets kunnen aantreffen.
19-08-2011
  • Diefstal brandstof op Rijksweg te Dilsen-Stokkem. Betreft de diefstal van diesel uit een vrachtwagen. Onderzoek wordt ingesteld.
  • Vandalisme op Geiboomstraat te Maaseik. Betreft de beschadiging van een brievenbus. Patrouille gestuurd.