donderdag 5 juli 2012

Airco toch net iets veiliger!!!


04-07-2012
  • Vandalisme op Kantonsweg te Dilsen-Stokkem. Het chirolokaal werd beschadigd. Het raam aan de zijkant werd stukgeslagen. PV werd opgesteld.
  • Sluikstorten op Kerkplein te Maaseik (Dorne). Het betreft enkele zakken van de "Lidl" die gevuld zijn met papier en oude elektronicaonderdelen. Stad Maaseik in kennis gesteld voor de opruiming. Verdachte uitgenodigd. PV opgesteld.
05-07-2012
  • Diefstal met braak op Javanastraat te Maaseik. Onbekende brak het cilinderslot van de achterdeur af en doorzocht de woonkamer en de keuken. De verdachte heeft juwelen en cash geld gestolen. Sporen- en buurtonderzoek werd uitgevoerd. PV opgesteld.
  • Opzettelijke beschadigingen op St-Lambertuskerkstraat. Aan het terras van café 't Raadshof werden een buitenlamp en een elektriciteitskabel beschadigd van het terras. Via een doorgedreven buurtonderzoek kunnen wij 2 scoutsleden identificeren. Na een donderpreek wordt overeengekomen dat de onverlaten hun excuses gaan aanbieden en de schade vergoeden.
  • Diefstal met braak op Scholtisplein te Maaseik. Het volledige CC van Neeroeteren werd doorzocht en alle kasten werden opengebroken en overhoop gehaald. De scheidingsdeur met het aanpalende jeugdhuis werd eveneens opengetrapt. Hier werd cash geld en geluidsmateriaal gestolen. Sporenonderzoek werd uitgevoerd.
  • Diefstal met braak op Weertersteenweg te Maaseik. Op het moment van de diefstal stonden alle vensters en de achterdeur open vanwege de warmte. Er werd een portefeuille met inhoud, een gsm en twee lege handtassen gestolen. Geen sporen aangetroffen, daders onbekend.
  • Diefstal met braak op Plattenhofweg te Maaseik. Betreft een inbraak in het harmonielokaal "Zaal Plattenhof". De daders hebben zich via 2 wc-raampjes de toegang tot de zaal verschaft. Buit: kleingeld en sleutels. Sporenonderzoek. PV opgesteld.