donderdag 12 juli 2012

Rust in vrede!.

11-07-2012
  • Sturen onder invloed/onverantwoord rijgedrag op Kinrooiersteenweg te Maaseik. C.C. (32j) uit Maaseik blaast “P” en legt een positieve drugtest af. Inbeslagname bromfiets. 
  • Dodelijk ongeval te Dilsen. De 74-jarige J.P. uit Stein (NL) was met zijn kleinzoon werken aan het uitvoeren aan het dak van zijn dochters woning. Op een gegeven moment stuikt de stelling ineen en vallen beiden. Kleinzoon wordt niet gekwetst doch Janssen overlijdt tengevolge de opgelopen verwondingen. Dienst slachtofferhulp biedt bijstand aan familie. De politiezone Maasland wenst haar deelneming te betuigen aan nabestaanden, familie en vrienden. 
  • Diefstal braak op Europalaan te Dilsen. Diefstal in chirolokaal. Deur geforceerd, enkele spullen gestolen. 
  • Verkeersongeval op de Europalaan te Dilsen om 17.00 uur. Kop-staart aanrijding tussen A.C. (44j) uit Maaseik en H.R. (27j) uit Dilsen.
12-07-2012
  • Vreemdelingenwetgeving/aantreffen geseind persoon/sturen onder invloed op Europalaan te Dilsen. Tijdens een verkeerscontrole wordt S.A. (53j) gecontroleerd. Betreft een Oekrainer die illegaal in het land verblijft, hij dient het grondgebied te verlaten. Hij blaast bovendien “P”. Na contactname met DVZ zal hij overgebracht worden naar Merksplas in afwachting van zijn uitwijzing.