dinsdag 7 augustus 2012

Cupid aims ... but misses!

06-08-2012
  • Wapens op Dorpberberg te Maaseik. Een aluminium pijl werd in een tuin gevonden. Geen vermoeden naar de schutter.
  • Controle voertuig op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 14.33 uur. Bij de controle van de boorddocumenten blijkt de bestuurder in het bezit te zijn van een rood schouwingsbewijs met verval. PV werd opgesteld.
  • Diefstal met braak op Oude Baan te Dilsen-Stokkem om 13.02 uur. De deur van het opberghok is opengebroken. Kledij werd overhoop gegooid. Een sporttas met inhoud werd ontvreemd. Lokale recherche komt ter plaatse voor sporenopname. PV werd opgesteld.
  • Diefstal met braak op Vlessersweg te Dilsen-Stokkem om 14.30 uur. Via een venster werd toegang verschaft tot een lokaal. Het lokaal werd doorzocht en er werden allerlei vernielingen aangericht. Diefstal van allerhande kleine voorwerpen. PV werd opgesteld.
  • Poging diefstal met braak op Vlessersweg te Dilsen-Stokkem om 17.38 uur. Een inbraakalarm is in werking getreden, waardoor de inbrekers de vlucht genomen hebben. PV werd opgesteld.
  • Heterdaad diefstal op Kloosterbempden te Maaseik om 19.31 uur. Een minderjarige wordt op heterdaad betrapt. Betrokkene heeft onvoldoende geld mee. De verantwoordelijke zal contact opnemen met onze diensten om de zaak verder af te handelen.
07-08-2012
  • Opzettelijke beschadigingen op Koning Boudewijnplein te Dilsen-Stokkem om 10.32 uur. Ter plaatse stellen wij vast dat er op de parking een vuurtje werd gestookt. PV wordt opgesteld.

Tijdens patrouille op 06-08-2012 werden twee verdachten aangehouden inzake de diefstallen op de Oude Baan en de Vlessersweg te Dilsen-Stokkem. De verdachten werden gefouilleerd en van hun vrijheid beroofd. Bij de voorleiding op 07-08-2012 werd één verdachte aangehouden. De andere verdachte mocht terug beschikken.