donderdag 25 juli 2013

Chauffeur zoekt vrouw met bus. Foto bus toevoegen a.u.b.!



24-07-2013

  • Poging diefstal braak op Maaseikerlaan te Maaseik. Aan de voordeur van een frituur werd gemorreld doch niet binnen. 
  • Verkeersongeval op de Izevenstraat te Maaseik om 14.30 uur. A.S. (25j) rijdt tegen voorkant van geparkeerd voertuig van B.J. (35j) waarna een discussie begint tussen beide partijen. 
  • Moeilijkheden met persoon op V Eycklaan te Maaseik. D.D. (20j) uit Aalst zit met haar kind op de bus van Genk naar Maaseik. Volgens de buschauffeur was het kind tijdens de rit de hele tijd aan het huilen, terwijl de moeder er niet naar omkijkt. Hij maant haar enkele malen aan het kind te kalmeren. Aan de eindhalte in Maaseik ontstaat er een discussie tussen beiden. 
  • Sturen onder invloed/drugs op B Philipslaan te Maaseik. S.M. (34j) wordt in het bezit van cannabis gevonden. Hij legt tevens een positieve speekseltest af. Intrekking rijbewijs. 
  • Aantreffen vermist persoon op B Philipslaan te Maaseik. De politieploeg wordt aangesproken door verward meisje van ongeveer 18 jaar. Ze zegt verloren gelopen te zijn, ze kent haar eigen naam niet meer maar is bij een therapeute geweest. Ondertussen meldt politie Venlo (NL) een opsporingsbericht voor een weggelopen meisje. Het gaat om dezelfde persoon, zijnde A.Z. uit Meijel (NL). De moeder komt het meisje ophalen.

25-07-2013

  • Diefstal voertuig op Hepperpoort te Maaseik om 01.20 uur. Op de openluchtparking van de Hepperpoort wordt een BMW1 gestolen, verder onderzoek.