zondag 22 september 2013

Doe mij nog een Fanta!



21-09-2013
  • Eenvoudige diefstal op Camping Heerenlaak te Maaseik. Een bewoner is zijn verblijf aan het opruimen. Uit het tuinhuisje zijn twee fietsen verdwenen alsook de schotelantenne die naast de caravan stond. 
  • Brandalarm op Schillingstraat te Maaseik. Bewoner van een appartement had een pizza in de microgolfoven gezet en was deze vergeten. De zwarte rook deed het alarm afgaan. Brandweer ging ter plaatse. 
  • Brand van een bedrijf op Energielaan te Dilsen-Stokkem. Betreft een brand in de loods van het bedrijf Torr Coal met hevige rookontwikkeling. Enkele 'branders' hebben vuur gevat. De rookontwikkeling werd opgemerkt door een buurtbewoner die de dienst 100 in kennis heeft gesteld. Ter plaatse is het vuur snel onder controle.

22-09-2013
  • Dronken persoon op Weertersteenweg te Maaseik. In de berm staat een jongeman die op weg is naar huis en die komt van een fuif in jeugdhuis Fuego. Hij voelt zich misselijk en lijkt dronken maar heeft naar eigen zeggen enkel limonade gedronken. Ouders komen hun zoon ophalen.