zaterdag 21 september 2013

Liefde is..



20-09-2013

  • Takelen voertuig op Van Eycklaan te Maaseik. Nummerplaat van een motorfiets is volledig omhoog geplooid. Voertuig werd getakeld. 
  • Eenvoudige diefstal op Burgemeester Philipslaan te Maaseik. Onbekenden hebben in een supermarkt de portefeuille met inhoud uit de handtas van het slachtoffer ontvreemd. 
  • Diefstal heterdaad in winkel op Ophovenstraat te Maaseik. K. Y. neemt 2 flessen sterke drank en passeert de kassa zonder te betalen. De diefstal wordt vastgesteld door een winkelbediende.  Dader neemt te voet de vlucht maar wordt aangetroffen in een tuin in de buurt. Procedure winkeldiefstal wordt toegepast. 
  • Verkeersongeval lichamelijk letsel met vluchtmisdrijf op Scholtisplein te Neeroeteren om 17.09 uur.  Aanrijding tussen een Ligier en een overstekende fietser. Een vrouw met driewieler rijdt over het zebrapad aan het kruispunt Scholtisplein met St Lambertuskerkstraat. De Ligier komt van de rijrichting Rotem en rijdt tegen de fietser aan. Het voertuig stopt even om vervolgens door te rijden. Een tijdje later komt het voertuig terug langs het ongeval en wordt onderschept.  Bestuurder T. P. is zich van geen kwaad bewust. Fietser werd met ziekenwagen overgebracht naar het ziekenhuis te Maaseik. 
  • Verkeersongeval stoffelijke schade met vluchtmisdrijf op Sportlaan te Maaseik om 18.51 uur. W. A. stelt bij aankomst aan zijn voertuig vast dat er in het rechter voorportier een grote deuk zit. Vermoedelijk is er een voertuig in zijn voertuig gereden. 
  • Verkeersongeval stoffelijke schade op Izevenstraat te Maaseik om 20.53 uur. K.T. heeft achteruit tegen het geparkeerde voertuig van T.D. gereden. Partijen treffen onderlinge regeling. 
  • Moeilijkheden met een persoon op Weg naar As te Maaseik. Een klant wil het café niet verlaten. Hij wordt opgehaald door zijn echtgenote.


21-09-2013

  • Nachtlawaai op Sportlaan te Maaseik. Enkele meldingen van geluidsoverlast afkomstig van jeugdhuis Fuego te Maaseik. Na de fuif zijn er wat kleine opstootjes op de parking voor de ijshal en voor het jeugdhuis zelf. 
  • Verkeersongeval stoffelijke schade met vluchtmisdrijf op Meidoornweg te Maaseik om 03.30 uur. Onbekende heeft het geparkeerde voertuig van B.T. aangereden.