vrijdag 15 augustus 2014

Bedankt alerte burger!!


14-08-2014
  • Heterdaad diefstal uit voertuig op Kloosterbempden te Maaseik om 15.45 uur. P.P. steelt een handtas uit een onafgesloten voertuig dat geparkeerd stond op de Houtstraat te Maaseik. Een buurtbewoner ziet het en verwittigt de politie die verdachte kan onderscheppen, mee ten burele voor verder onderzoek.  
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 18.30 uur. Een man rijdt over de Rijksweg en rijdt te kort achter G.J. (26j). Aan de verkeerslichten stapt G.J. uit om verhaal te halen bij achterganger. Deze raakt naar eigen zeggen in paniek wil achteruit wegrijden maar de wagen staat nog in eerste en hij raakt de wagen van G.J.. Vervolgens wil hij achteruit wegrijden en raakt hierbij de wagen van G.F. (26j) welke ondertussen achter hem stond. EAF ingevuld, zeer minieme schade.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 18.50 uur. K.B. (27j) uit Maasmechelen rijdt in richting van Maaseik. Thv de Dorpstraat is er een ander voertuig dat  zich keert op de Rijbaan.  Hierdoor moet ze uitwijken en raakt het tweekleurig verkeerslicht.