vrijdag 22 augustus 2014

Een oude uit de trukendoos!

21-08-2014
  • Oplichting op Koning Albertlaan te Maaseik. Een persoon vroeg om geldbriefjes te wisselen. Later bleek er een tekort in de kassa. PV.
  • Sluikstorten op Vlessersweg te Dilsen-Stokkem. Betreft een aantal grijze plastiek zakken met als inhoud potgrond. Geen sporen of indicaties naar de dader(s). Dienst der werken werd ingelicht.
  • 2 x Tanken zonder betalen op Siemenslaan te Dilsen-Stokkem.
  • Verkeersongeval op Diestersteenweg te Maaseik om 18.13 uur. V.F. (34j) uit Sittard rijdt uit een zandweg de Diestersteenweg op. K.R. (31j) uit Bree kon een aanrijding niet voorkomen. Het Nederlandse voertuig belandt hierdoor in de gracht. Beide personen werden met lichte verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De voertuigen werden getakeld. PV opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Watering te Dilsen-Stokkem. S.L. (31j) uit Maaseik dient uit te wijken en komt hierbij met het voertuig naast de rijbaan. Het voertuig krijgt een klapband door de vele putten in de weg. Stad Dilsen-Stokkem in kennis gesteld.
  • Diefstal nummerplaten op Heulentakstraat te Rotem.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Verloren Kost om 22.58 uur. M.J. (29j) heeft moeten uitwijken en heeft de bocht gemist. Daarop is de auto tegen een afsluitingsmuur terecht gekomen. EAF werd ingevuld, VPV werd opgesteld.
22-08-2014
  • Waterlek op Van Eycklaan te Maaseik. Ter plaatse stellen wij vast dat er werken bezig zijn en dat een firma al het lek aan de buizen aan het herstellen is.

Bijstand andere politiezone
Verkeersongeval stoffelijk op 22/08/2014 om 0.10 uur Schutterijstraat te Bree.
Op vraag van CIC Limburg gaan wij naar de Schutterijstraat te Bree voor vaststelling van een verkeersongeval. Een voertuig heeft zich in een omheining van houten schotten geboord en zowel de omheining als het voertuig zijn zwaar beschadigd. V.J. (29j) uit Bree legde een positieve ademtest af. Intrekking rijbewijs voor de duur van 15 dagen. PV van alcohol werd opgesteld.