dinsdag 3 maart 2015

Eend vertoonde haantjesgedrag?


02-03-2015
  • Vandalisme op Weertersteenweg te Maaseik. Onbekende is vannacht binnengedrongen in een pand en heeft de keuken- en badkamerkraan opengedraaid.
  • Verkeersongeval op de Venlosesteenweg te Maaseik om 12.00 uur. S.M. (20j) uit Kinrooi rijdt over de Venlosesteenweg in de richting van Kessenich. Hij merkt te laat op dat het voertuig voor hem links afslaat met een aanrijding tot gevolg.  
  • Nachtlawaai op Fortstraat te Maaseik. Moeder, dochter en zoon hadden een discussie. Aangemaand iets minder luidruchtig te zijn.
  • Dierenmishandeling op Rijksweg te Dilsen. Een bewoner komt melden dat zijn kat de woning bebloed is binnen gekomen. Hij gaat ermee naar de dierenarts die vaststelt dat de kat beschoten is van kortbij. Er worden 20 hagelbolletjes verwijderd uit het hoofd van de kat. De eigenaars en de buren hebben geen idee wie dit kan gedaan hebben.

03-03-2015
  • Sturen onder invloed op A Sauwenlaan te Dilsen om 01.30 uur. S.R. (28j) uit Maasmechelen legt positieve drugtest af. Schouwing is verlopen. Intrekking rijbewijs.
  • Verkeersongeval op de St Lam Kerkstraat om 10.20 uur. T.H. (86j) wil, via de oversteekplaats voor voetgangers, de rijbaan met zijn scootmobiel oversteken. H.M. (63j) bestuurt zijn personenvoertuig over de Sint-Lambertuskerkstraat in de richting van de Spilstraat. Een vrachtwagen staat vlak voor de oversteekplaats stil op de rijbaan. Dit in afwachting om goederen te leveren. Hierdoor is het zicht beperkt waardoor het tot een aanrijding komt.
  • Verkeersongeval op de Solterweg te Maaseik om 06.40 uur. C.J. (49j) is hedenmorgen om 06.40 uur in aanrijding gekomen met een vliegende eend op de Solterweg thv het vroeger hanenbedrijf. Koplamp rechts vooraan stuk, bloedspatten op en in de lamp, op motorkap en op de rechterbuitenspiegel. Dode dier ligt achter in het koffer, samen met de glasscherven van de lamp. PV opgesteld.