maandag 16 maart 2015

Het boompje valt niet ver van de wagen...

15-03-2015
  • Sluikstorten op Rotemerlaan te Maaseik. Betreft een kerstboom die afgevallen is van een aanhangwagen. Technische dienst wordt in kennis gesteld voor opruiming.
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Fortstraat te Maaseik. K.K. parkeerde zijn voertuig op de kiezelberm naast de rijbaan. Bij terugkeer werd schade aan het voertuig vastgesteld. Verder onderzoek.
  • Diefstal met braak op Maaseikerlaan te Maaseik. Onbekende(n) verschaffen zich toegang via de achterdeur. Er werd een camera en een desktop gestolen. Sporenonderzoek werd uitgevoerd en PV werd opgesteld.
  • Vandalisme / drugsbezit op Bleumerstraat te Maaseik om 19.13 uur. Een raam van een woning werd met een houten stok ingegooid. Wij gaan over tot identificatie. Nadat betrokkene weigert zich kenbaar te maken, wordt deze meegenomen ten burele. Een tweede jongere was in het bezit van een hoeveelheid verdovende middelen. Betrokkene werd ook meegenomen ten burele. PV's werden opgesteld.
  • Diefstal met braak op Verloren Kost te Maaseik. De dader(s) hebben zich toegang verschaft door het ingooien van het venster van de kelderdeur. Het nadeel betreft juwelen. Ter plaatse werd het slachtoffer verhoord en werd ook een sporenonderzoek uitgevoerd.
  • Aantreffen geseind persoon op Borreshoefstraat te Dilsen-Stokkem. Tijdens patrouille gaan wij over tot controle van een voertuig met een defect rechter achterremlicht. De passagier staat geseind voor verhoor. Betrokkene wordt uitgenodigd ten burele.
  • Diefstal met braak op Bautshoefstraat te Dilsen-Stokkem. Verdachten breken in door met een steen door de glazen deur te gooien. Sporenonderzoek. PV opgesteld.
16-03-2015
  • Diefstal stroomkabels op Struipstraat te Dilsen-Stokkem. Een kabel van ± 25 meter werd gestolen. PV werd opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Prinsenhoflaan te Maaseik om 11.50 uur. B.R. is met de wagen moeten uitwijken voor een ander voertuig en is tegen een paaltje gereden. Betrokkene werd verhoord. PV werd opgesteld.

Heden, 16 maart 2015, werd door onze diensten een voortvluchtige drugsdealer te Dilsen-Stokkem gearresteerd. Betrokkene zal ter beschikking worden gesteld van de onderzoeksrechter, belast met het gerechtelijk onderzoek.

In kader van het lopende onderzoek kunnen er momenteel geen bijkomende inlichtingen worden verstrekt.