zaterdag 18 april 2015

O.J. niet Simpelson!


17-04-2015
  • Graffiti op Kerkplein te Maaseik. Onbekende verdachte(n) hebben twee swastika's met graffiti op een muur van de kerk gespoten.
  • Oliespoor op Hepperstraat te Maaseik om 21.30 uur. De politieploeg doet nazicht en stelt vast dat een oliespoor loopt over een afstand van +/- 3 km beginnende aan De Markt tot op de parking van het Lidl warenhuis gelegen op de Koning Albertlaan. Op deze parking treffen zij een voertuig BMW dewelke op dat moment nog olie lekt. Eigenaar/bestuurder is niet ter plaatse en betreft een inwoner van Genk. Brandweer komt ter plaatse en doet het nodige om de rijbaan te reinigen.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 12.30 uur. E.A. (18j) uit Maasmechelen reed op de linker rijstrook van de Rijksweg komende uit de richting van Elen rijdende richting Dilsen. O.J. (51j) uit Zonhoven reed in dezelfde rijrichting maar op de rechter rijstrook. Net na de verkeerslichten gaat de Rijksweg over van twee naar één rijstrook. O.J. veranderde er van rijstrook en kwam zo met de aanhangwagen in aanraking met het andere voertuig. Discussie. PV.
  • Sluikstorten op Noteborn te Dilsen. Achter de garageboxen van jeugdhuis de Zavel ligt hoop slachtafval.
  • Ongeval op Ketelstraat te Maaseik om 16.15 uur. Akkers gelegen te Waterloos. G.J. (67j) staat op de ophanging van de kunstmestzaaier. Tijdens het rijden sprint hij van de ophanging en komt met zijn rechterbeen gekneld te zitten tussen het wiel en de wielkast van de tractor. Brandweer ter plaatse om hem te bevrijden. Met een beenfractuur naar de spoeddiensten te Maaseik gebracht. Familie was reeds ter plaatse.

18-04-2015
  • Vandalisme op Neeroeterenstraat te Maaseik om 09.15 uur. Personen hebben zich toegang tot het domein van de visvijver verschaft. Het hangslot en een betonnen paal werd beschadigd.