woensdag 22 april 2015

Wat een schaap!


21-04-2015

  • Diefstal op Weertersteenweg te Maaseik. Fietsendrager uit leegstaande autogarage gestolen.
  • Brand op Waterlozeweg te Maaseik. Een bewoner is een vuurtje aan het stoken, dit op een 10-tal meter naast een houten schaapsstalletje dat in vuur slaat. Brandweer blust.
  • Oplichting op Boslaan te Dilsen. Een Dilsenaar wilde bij een restaurantbezoek in Duitsland met zijn bankkaart betalen hetgeen niet lukte.  Enkele dagen later kreeg hij een e-mail met de melding dat zijn bankkaart niet werkte. Hij diende op een blauwe knop te drukken en vervolgens zijn gegevens in te vullen. Vandaag stelt hij vast dat er tweemaal een grote som van zijn rekening werd afgeschreven.

22-04-2015
  • Diefstal op Boomgaardstraat te Maaseik. Groene afvalcontainer gestolen.
  • Niet-verzekerd voertuig op B Philipslaan te Maaseik. V.N. (16j) komt op zijn bromfiets met veel lawaai de B. Philipslaan afgereden. Inbreuk technische eisen / ontbreken en verandering onderdelen, niet houder noch drager van een geldig rijbewijs voor het besturen van een voertuig klasse B, betrokkene niet in het bezit van enig boorddocument. Takeling.
OPROEP GETUIGEN

Diefstal op K Kerkstraat te Maaseik. Een onbekende man is afgelopen vrijdag in café De Vagant geweest. Hij gedroeg zich vreemd en sprak Engels. Later op de avond stelde een klant vast dat haar handtas weg was. Deze werd teruggegeven door deze onbekende man. Het geld was uit de portefeuille genomen. Nog later op de avond stelde een andere klant vast dat zijn zwarte jas verdwenen was. Beschrijving: Type Afghaan, +/- 1.75m groot, normale lichaamsbouw, opgeschoren haar. Indien iemand de persoon kent gelieve de politie te contacteren op 089/569211.