zaterdag 4 juni 2016

30+ FUIF MPI! FUIF VOORZICHTIG en denk aan parkeersituatie!!


03-06-2016
  • Sturen onder invloed/Drugs op Rijksweg te Dilsen om 21.30 uur. G.M. (29j)is in het bezit van cannabis. Drugstest is positief, intrekking rijbewijs.
  • Niet-verzekerd voertuig op Izevenstraat te Maaseik. F.H. heeft geen verzekering.
  • Verkeersongeval op de Leeuwerikstraat te Maaseik om 15.25 uur. Aanrijding tussen twee voertuigen, EAF.
  • Vandalisme op B Philipslaan te Maaseik. Voertuig van man uit Obbicht (NL) werd bekrast.
  • Verkeersongeval op de Ophovenstraat te Maaseik om 17.30 uur. M.R. (54j) uit Bilzen reed met zijn lijnbus links de Kanaalstraat in komende uit de richting van Rotem. V.R. (46j) reed met zijn camion rechtdoor over de Ophovenstraat komende uit de richting van Rotem. De lijnbus (accordeon) dewelke links afslaat zwenkt nog uit waardoor het tot een aanrijding komt.
  • Onverantwoord rijgedrag op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 20.00 uur. V.K. (23j) rijdt aan hoge snelheid. Wij volgen het voertuig en deze haalt snelheden tot 150 km/u en brengt zelfs andere weggebruikers in gevaar. Interceptie, intrekking rijbewijs.
  • Verkeersongeval op de Sionstraat te Maaseik om 22.15 uur. M.J. (44j) uit Riemst reed op de Monseigneur Koningsstraat, komende van de Bleumerstraat. C.S. (19j) reed op de Grote Kerkstraat richting Monseigneur Koningsstraat. Op het kruispunt is het tot een aanrijding tussen beide voertuigen gekomen.

04-06-2016
  • Diefstal uit voertuig op Kloosterbempden te Maaseik om 00.20 uur. Portier geforceerd, portefeuille met inhoud en jas gestolen.
Belangrijke wijziging parkeervoorziening 30+Party en Siemkensheuvelfeesten op 4 en 5 juni
Door wateroverlast is de gebruikelijke hoofdparking aan de Wurfeldermolenweg (langs de electriciteitskabine) niet toegankelijk.
Bezoekers kunnen parkeren op de wijk Siemkensheuvel, langs de Koning Boudewijnlaan (Ring Maaseik) of langs de Maastrichtersteenweg/Rijksweg.


Er wordt door de organisatoren eveneens van 22.00 tot 03.00 uur een beperkte shuttledienst georganiseerd van aan het cultuurcentrum van Maaseik tot aan het fuifterrein (heen en weer iedere 15 minuten).


Gewijzigde ingang
Door deze wijziging is er naast de gebruikelijke ingang (Wurfeldermolenweg) nog een extra ingang via het domein Siemkensheuvel ( Bokkerijdersweg).

De organisatoren verontschuldigen zich voor het ongemak maar doen er alles aan om u een bijzonder fijne avond te bezorgen.


Mogen we u tenslotte met klem vragen om enkel te parkeren waar dat mag en geen hinder te veroorzaken voor de buurtbewoners.


Tip! Kom feesten op een veilige manier en kom te voet, per fiets of taxi.




We danken u voor uw begrip.
De organisatoren van de 30+Party