dinsdag 7 juni 2016

Je suis venu te dire que je m'en vais..?


06-06-2016
  • Verkeersongeval op de Diestersteenweg te Maaseik om 17.15 uur. S.L. (63j) reed richting Maaseik en wil rechts de Nagelstraat indraaien. V.R. (41j) uit Maasmechelen kwam uit dezelfde richting en stopte achter zijn voorligger. N.K. (20j) merkte te laat de stilstaande voertuigen op en knalt er achter op.
  • Verdacht persoon/Aantreffen geseind persoon op Elzenstraat te Dilsen om 19.30 uur. Een bewoonster wordt sinds Maasmechelen gevolgd door een Afrikaanse man die haar in het Frans aanspreekt. Hij nam dezelfde bus als oproepster. Verdachte staat nog steeds met oproepster te praten. Bij navraag blijkt persoon geseind voor twee bevelen tot gevangenneming. Overgebracht naar gevangenis.
  • Voertuigbrand (Begin van) op Symfonielaan te Dilsen om 22.30 uur. Ter plaatse blijkt het voertuig van een bewoner oververhit te zijn geraakt nadat hij ermee thuis gekomen is. Hij heeft er zelf de brandblusser op leeg gespoten. De brandweer heeft de batterij ontkoppeld, nog geen brand geweest. Waarschijnlijk ergens kortsluiting.