maandag 30 januari 2017

Dat is geen stijl...

29-01-2017
  • Diefstal op Kolderstraat te Dilsen-Stokkem. Een hoeveelheid geld en juwelen werden gestolen. Er werden geen braaksporen aangetroffen. PV werd opgesteld.
  • Poging diefstal braak op Het Getske te Dilsen-Stokkem. We kunnen schade vaststellen aan de deurstijlen van twee bergingen. PV's worden opgesteld. 
  • Sturen onder invloed op Rijksweg te Dilsen-Stokkem. Tijdens een statische alcoholcontrole legt een 41-jarige bestuurder een positieve ademtest af. Het rijbewijs wordt ingehouden voor 3 uren.
30-01-2017
  • Sturen onder invloed op Venlosesteenweg te Maaseik om 02.54 uur. Tijdens patrouille gaan wij over tot controle van een voertuig. De 20-jarige bestuurder wordt in het bezit gevonden van een kleine hoeveelheid verdovende middelen en legt een positieve speekseltest af. PV wordt opgesteld en het rijbewijs wordt onmiddellijk ingetrokken. 
  • Verkeersongeval stoffelijk met vlucht op Grote Kerkstraat te Maaseik. Een geparkeerd voertuig werd aangereden. Aangifte ten burele.
 
Provincie Limburg
Infosessies voor groepsleiders, wegkapiteins en gemachtigd signaalgevers

Het provinciebestuur Limburg biedt vier gratis informatieve sessies aan over de rechten en plichten van groepsbegeleiders in het verkeer. Meer informatie kan u terugvinden op de website van de provincie Limburg: https://goo.gl/ygqEZ7
 
Vanaf 30 januari kan men zich inschrijven via het inschrijvingsformulier: http://www.limburg.be/opleidingen .