vrijdag 9 februari 2018

Een knaller van formaat...

08-02-2018

  • Verkeersongeval stoffelijk op Dorpsstraat te Dilsen-Stokkem om 08.34 uur. Een plastiek verkeerspaaltje werd omgereden. Geen vermoedens naar de dader.
  • Jongerenproblematiek op Koning Albertlaan te Maaseik om 15.48 uur. Tijdens patrouille hoorden wij een vuurwerkbom afgaan. De jongeren werden aangesproken en geïdentificeerd. Allen werden ten burele meegenomen voor verdere afhandeling. GAS-pv werd opgesteld.
  • Bezit van drugs op Bleumerhoven te Maaseik. Tijdens patrouille treffen wij in de berm een geparkeerde personenwagen aan. De verzekering van het voertuig blijkt verlopen te zijn. De bestuurder en de passagier waren in het bezit van een kleine hoeveelheid verdovende middelen. Ze gaan mee ten burele voor verdere afhandeling.
  • Verkeersongeval op Sint-Jansberg te Maaseik om 16.29 uur. Een 17-jarige fietser wordt geraakt door de zijspiegel van een voertuig die wilde voorbijrijden. De fietser komt hierdoor ten val en raakt lichtgewond. De bestuurder H.R. legt een negatieve ademtest af en de boorddocumenten van zijn voertuig zijn in orde. PV wordt opgesteld.

09-02-2018

  • Schoorsteenbrand op Vrietselstraat te Dilsen-Stokkem. De brandweer voert bluswerkzaamheden uit en legt tijdelijke dakbedekking. De bewoners zijn niet gewond geraakt en gaan zelf tijdelijk een onderkomen zoeken. 
  • Schoorsteenbrand op Maasstraat te Dilsen-Stokkem. Brandweer ter plaatse. Het plat achterdak werd volledig afgebroken, omdat de isolatie smeulde. De bewoonster raakte niet gewond.