vrijdag 16 februari 2018

Een kwartet!!!

15-02-2018

  • Verkeersongeval op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 14.28 uur. Ter plaatse zijn vier voertuigen betrokken bij het ongeval en liggen de brokstukken over drie van de vier rijvakken van de Rijksweg. Een aantal interventieploegen MAAS en LAMA regelen het verkeer gelet de grote verkeershinder. Een bestuurder was even niet aan het opletten en is met volle snelheid tegen een stilstaand voertuig gereden, dat op zijn rijweg stond. Het aangereden voertuig komt zo op het rijvak van het tegemoetkomend verkeer, waar het in aanrijding komt met twee andere voertuigen. Er zijn verschillende licht gekwetsten. Wij stellen PV op. 
  • Verkeersongeval stoffelijk op Hoogstraat te Maaseik om 20.03 uur. V.S. (46j) heeft het geparkeerde voertuig van S.A. (56j) uit Tielt-Winge aangereden. VPV wordt opgesteld.

16-02-2018

  • Verkeersongeval op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 7.08 uur. H.M. (22j) uit Genk botst achteraan op de graafmachine van C.W. (51j) uit Opglabbeek. Door de slag wijken beide voertuigen uit, waardoor de graafmachine frontaal tegen een boom rijdt. De bestuurders zijn lichtgewond. De takeldienst en brandweer komen ter plaatse voor het takelen van de voertuigen en het schoonspuiten van het wegdek. PV wordt opgesteld. 
  • Verkeersongeval met vlucht op Langs de Graaf te Dilsen-Stokkem. Het geparkeerde voertuig van N.J. (38j) werd aangereden. Verder onderzoek volgt. 
  • Diefstal uit voertuig op Loerstraat te Maaseik om 11.49 uur. Het voertuig van M.D. werd op onbekende wijze geopend. Vervolgens werd het gps-toestel gestolen. PV werd opgesteld.