donderdag 13 juni 2019

To race or not to race? That's the guestion!!

12-06-2019

  • Sluikstorten op Bovenleestraat te Maaseik. Vele bierblikken (JUPILER) liggen in de berm van de straat BOVENLEE in Opoeteren. Vermoedelijk worden de blikken uit een voertuig in de berm geworpen. Verder onderzoek.
  • Verdacht persoon op Kloosterbempden te Maaseik om 15.30 uur. Er zit een man onbeweeglijk op bankje aan indoor speeltuin. Ter plaatse treffen wij de bij ons gekende Nederlander. Na de nodige prikkels wordt hij wakker en vraagt wat wij eindelijk komen doen. Heeft geen hulp nodig en wilt gewoon verder van zijn dag genieten.
  • Verkeersongeval op de Voorshoventerweg te Maaseik om 17.50 uur. Ter plaatse treft de politieploeg drie voertuigen aan en brokstukken liggen op de rijbaan. G.J. (41j) uit Bocholt was richting de Hagerweg aan het rijden en heeft de bocht niet opgemerkt. Hij rijdt hierop gewoon rechtdoor en rijdt tussen en tegen twee geparkeerde voertuigen. Hierna rijdt hij een deel van de schutting van een woning omver alsook twee nutskasten. Hij is in het bijzijn van zijn twee dochters van 7j en 3j. Alledrie gekwetst naar het ziekenhuis. Bestuurder weet niet wat er gebeurd is.
  • Hindernis op rijbaan op Rijksweg om 18.25 uur. Putdeksel op fietspad is omhoog gekomen, terug gelegd.

13-06-2019

  • Nachtlawaai machines/onverantwoord rijgedrag op Kanaalstraat te Dilsen om 00.40 uur. Voertuigen die racen en lawaai maken in de straat. Ter plaatse twee geparkeerde voertuigen aangetroffen en gecontroleerd. Bestuurders weten uiteraard niets van racen. Verdere patrouille is negatief.
  • Verkeersongeval op de K Albertlaan te Maaseik om 11.00 uur. L.M. (65j) rijdt achterop het voertuig van V.P. (67j) uit Dilsen op de rotonde Kolonel Aertsplein te Maaseik. EAF.