maandag 24 juni 2019

Yamahad het gedaan!

23-06-2019

  • Verkeersongeval op de Dennenstraat te Maaseik om 14.55 uur. O.K. (37j) rijdt over de Verbindingsstraat in de richting van de Grotlaan. M.D. (37j) komt uit de Dennenstraat gereden, verleent geen voorrang en wordt in de flank aangereden. In het ene voertuig zit één kind, in het andere twee. Alle 5 naar het ziekenhuis met lichte verwondingen.
  • Verkeersongeval vlucht op de Sionstraat te Maaseik om 15.40 uur. M.R. (41j) rijdt met zijn Vespa op de Monseigneur koningsstraat in de richting van het oude ziekenhuis. W.T. (17j) uit Dilsen rijdt met zijn bromfiets Yamaha in de Grote Kerkstraat richting Sionstraat en verleent geen voorrang van rechts. Hij komt in aanrijding met de Vespa op het kruispunt. Hij vervolgt zijn weg. Een getuige ziet het, de politie kan hem thuis onderscheppen. PV opgesteld.
  • Verkeersongeval op de Sportlaan te Maaseik om 17.00 uur. L.I. (58j) uit Hechtel staat geparkeerd op de nieuwe parking aan het zwembad. Als hij terug bij zijn voertuig komt ziet hij dat zijn auto werd aangereden door het geparkeerd voertuig van V.L (54j) uit As, EAF.
  • Vandalisme op Goyenspad te Maaseik om 16.40 uur. Buitenspiegel vernield van BMW.
  • Val fietser op K Albertlaan te Maaseik om 18.00 uur. Fietser R.R.(56j) uit Weert (NL) is gevallen. Naar ziekenhuis.

24-06-2019

  • Hindernis op rijbaan op Dijkweg te Maaseik om 05.50 uur. Thv de brug over het kanaal ligt een boom dwars over de rijbaan, brandweer ruimt op.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 10.05 uur. D.J. (91j) uit Maasmechelen rijdt het kruispunt met de Dorpsstraat voorbij zonder te stoppen, hij heeft groen licht. Hij komt in aanrijding met overstekende fietster S.A. (73j) die het kruispunt wilt oversteken via het zebrapad. Beiden verklaren groen te hebben. Een getuige heeft gezien dat de fietster het rode licht negeerde. De fietster werd licht gewond overgebracht naar het ziekenhuis Maaseik.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 12.40 uur. O.S. (31j) uit Oudsbergen rijdt met haar vrachtwagen richting Maasmechelen. Zij verandert van de rechter rijstrook naar de linker, dit naar eigen zeggen omdat ze fel moest remmen voor de aankomende verkeerslichten. Ze wijkt uit naar links en komt in aanrijding met de vrachtwagen van S.M. (47j) uit Voerde (DL) die op de linker rijstrook rijdt. PV opgesteld.