zaterdag 16 november 2019

Alweer kermis in Dilsen!


15-11-2019

  • Verkeersongeval op de Diestersteenweg te Maaseik om 08.00 uur. Twee 15-jarige jongens kruisen elkaar op het fietspad waarbij de ene met zijn fiets in de berm beland, onderlinge regeling.
  • Verkeersongeval vlucht/sturen onder invloed op Kloosterbempden om 16.10 uur. Een winkelierster hoort een luide slag en ziet dat een voertuig tegen een etalage gereden is. Zij wil de bestuurder aanspreken doch deze vervolgt zijn weg. De politieploeg kan beiden identificeren doch kan enkel de passagier thuis aantreffen. Zij is onder invloed. Verder onderzoek.
  • Diefstal voertuig?? op Ritserstraat te Dilsen om 15.00 uur. Een 47-jarige vrouw komt aangifte doen van diefstal van haar wagen. Ze zou haar voertuig hebben geparkeerd op de parking waar de kermis is opgesteld. Na de aangifte ten burele gaan opstellers met de vrouw ter plaatse. Onderweg naar de parking bemerken we het voertuig. Meldster had wat teveel op.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 17.00 uur. M.B. (52j) steekt met zijn bromfiets over op de Rijksweg, komende uit de Nieuwstraat. Halverwege moet hij stoppen voor aankomend verkeer uit Maasmechelen, hierdoor moet een voertuig stoppen komende uit Dilsen. Twee andere voertuigen, komende uit Dilsen, kunnen niet meer tijdig stoppen en rijden er achterop.

 

Etoile dd 14-11-2019 van 20.00-02.00 uur.




1 x pv bezit verdovende middelen

1 x intrekking rijbewijs 15 dagen (positieve speekseltest)

1 x pv illegaal

1 x drugs

1 x pv alcohol

2 x OI geen gordeldracht