zondag 3 november 2019

Onze toekomst verzekerd?


02-11-2019

  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 10.00 uur. De eerste wagen (Opel Astra) maakt een noodstop (van 70km/u naar 0!! ) op de Rijksweg omdat hij zich van iets verschrok. Resultaat: de 3 achterliggende voertuigen kunnen niet meer remmen en botsen allemaal op elkaar. Geen gekwetsten, EAF.

03-11-2019

  • Sturen onder invloed/vuurwerk/drugs op Dilserweg te Maaseik om 00.45 uur. S.I. (20j) uit As is in het bezit van een hoeveelheid vuurwerk, dit wordt administratief in beslag genomen. Hij legt een positieve drugtest af en is in het bezit van cannabis. Intrekking rijbewijs.
  • Vechtpartij op Sportlaan te Maaseik om 03.00 uur. Vechtpartij op een galadiner, georganiseerd door 'Maaslandia', een studentenclub van Leuven. Ter plaatse treft de politie een grote groep jongeren aanwezig in de zaal. Gemoederen zijn verhit, betrokkene schelden ons uit en verschillende mensen trachten ons fysiek te benaderen op agressieve wijze. De zaal wordt geëvacueerd met de nodige problemen. De nodige PV’s zullen opgesteld worden.