woensdag 4 maart 2020

Hij ís de "L.."?

03-03-2020

  • Diefstal braak Heterdaad op Langerenstraat te Maaseik om 20.30 uur. Bewoner ziet via gsm dat ze aan het inbreken zijn. Hij belt een vriend en politie. Ter plaatse met enkele ploegen. Rondgang in de woning is negatief, verdachten zijn reeds vertrokken. Woning doorzocht. Nadeel voorlopig onbekend. Sporenonderzoek wordt uitgevoerd.

04-03-2020

  • Sturen zonder geldig rijbewijs op Weertersteenweg te Maaseik om 08.00 uur. Tijdens verkeersregeling merkt de politieploeg een voertuig met het originele kenteken aan de voorzijde. Interceptie, S.K. (17j) heeft geen rijbewijs bij. Na controle blijkt hij een voorlopig rijbewijs te hebben. Hij heeft geen begeleider, geen drager rijbewijs en géén "L" op het voertuig. PV opgesteld.
  • Verkeersongeval op Wouterbos te Maaseik om 13.00 uur. L.R. (55j) moet uitwijken voor een tegenligger waarop ze tegen een geparkeerd voertuig rijdt.
  • Verdachte gedragingen/aantreffen gestolen voorwerpen?? op Begijnenstraat te Maaseik om 11.30 uur. Een man werd op de Begijnenstaat aangetroffen met 2 paar alpine ski's onder de arm. Volgens zijn verklaring had hij die ergens gevonden. Worden in bewaring genomen in afwachting dat er zich een mogelijke eigenaar meldt.