vrijdag 6 maart 2020

Van dezelfde jaargang...

05-03-2020
  • Verkeersongeval stoffelijk op Voorshoventerweg te Maaseik om 15.41 uur. Een Pools voertuig is in de flank van een ander voertuig gereden. Beide bestuurders leggen een negatieve ademtest af. Het EAF wordt ingevuld. Betreft lichte blikschade.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Kloosterbempden te Maaseik om 17.03 uur. De partijen zijn reeds onderling overeen gekomen. De boorddocumenten van beide voertuigen zijn in orde. Beide bestuurders leggen een negatieve ademtest af. Het EAF wordt ingevuld.
06-03-2020
  • Begin van een brand op Lemmenshoefstraat te Dilsen-Stokkem om 01.12 uur. Een passant ziet rookontwikkeling aan het dak en denkt aan een brand. Politieploeg en brandweer ter plaatse. Blijkt dat de rook uit de schouw aan de achterzijde van de woning komt. Nazicht toont aan dat alles in orde is.
  • Verkeersongeval op Ophovenstraat te Maaseik om 09.21 uur. Een 72-jarige bestuurster komt bij het uitrijden van de Kruisstraat in aanrijding met een 72-jarige fietsster, fietsend op de Ophovenstraat. Wij stellen PV op.
  • Brand van een woning/Ontploffing op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 12.24 uur. In de aanpandige garage heeft vermoedelijk een machine vuur gevat. Bij aankomst is iedereen uit de woning. Brandweer blust. Slachtofferbejegening wordt uitgevoerd.

Brand in werkplaats fietsenwinkel Bongers in Elen
Foto HBVL - Mark Dreesen