vrijdag 24 april 2020

Barak ≠ kot!!!


23-04-2020
  • Verkeersongeval op Fortstraat te Maaseik om 16.27 uur. Een bestuurder uit Oudsbergen rijdt achteruit met haar auto de parking af de weg op. Een 50-jarige bestuurder uit Maaseik kan niet meer uitwijken en rijdt met zijn personenwagen achterop het voertuig van de 80-jarige. De bejaarde vrouw is licht gekwetst en wordt met de ambulance meegenomen. Proces-verbaal wordt opgesteld. Beiden blazen “S”.
  • Controle op Kleinbeekstraat te Maaseik om 19.34 uur. Tijdens patrouille aan het hutje langs de beek treffen wij een auto aan. In de barak wordt een inwoner van Maaseik aangetroffen. Betrokkene was een joint aan het roken en had nog een kleine hoeveelheid drugs bij. Proces-verbaal Corona en drugs.
  • Brand op Ketelstraat te Maaseik om 23.24 uur. Ter hoogte van de oude crosskuil staat er vegetatie in brand. Brandweer gaat ter plaatse.

24-04-2020
  • Bijstand medische dienst op Monseigneur Koningsstraat te Maaseik om 11.58 uur. De ziekenwagen vraagt bijstand op de parking van het oud ziekenhuis. Een Pool is aldaar onder invloed van drugs en alcohol. Betrokkene wordt overgebracht naar het nieuwe ziekenhuis.