maandag 20 april 2020

Gas voor BBQ!


19-04-2020
  • Vechtpartij op Europalaan te Dilsen om 10.00 uur. Twee mannen zouden aan het vechten zijn boven op de brug. Ter plaatse, niemand aangetroffen.
  • Wapens/munitie op Windelsteenstraat te Dilsen om 10.20 uur. Man met wapen loopt rond op het speelpleintje. Ter plaatse. Betrof twee gastarbeiders die op het pleintje met BB-guns stonden. Beide wapens werden in bewaring genomen. De mannen hadden hier begrip voor.
  • Corona/Vuurtje stoken op St Jansweg te Dilsen om 16.30 uur. Wandelaar komt uit op een pas gedoofd kampvuurtje. Het betref een gedoofd vuur/BBQ midden in het bos. Vermoedelijk betreft het een ontmoetingsplaats, in dit CORONA-tijdperk, voor jongeren. Op de plaats is er een BBQ geweest met de nodige drank. Twee zakken vol leeggoed, klein BBQ-stel en een vleesschotel liggen nog ter plaatse. Later op de avond een nieuwe patrouille en treffen 4 jongeren ter plaatse aan. CORONA PV + GAS PV.  

20-04-2020
  • Brand op Laakstraat te Dilsen om 11.00 uur. Zelfontbranding van een stapel mest met stro van paarden. Reeds geblust, brandweer nog ter plaatse voor controle.
  • Val persoon op Pelserstraat te Maaseik om 7.55 uur. P.G. (33j) is tegen de borduur gereden met haar bromfiets, licht gewond aan de knie.