zondag 7 juni 2020

Dat was geen lachertje...

06-06-2020
  • Verkeersongeval op Kapelstraat te Dilsen-Stokkem om 12.12 uur. De 48-jarige bestuurster van een voertuig wil links afslaan en heeft hierbij de 48-jarige bestuurder van een motorfiets uit Maasmechelen niet zien aankomen. De bestuurder van de motorfiets 125CC komt hierbij ten val. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Steenweg naar Neeroeteren te Dilsen-Stokkem om 19.15 uur. Een 24-jarige bestuurder wil links afslaan, maar wordt aangereden door het voertuig van een 29-jarige bestuurster uit Maasmechelen die hem links wilde inhalen. Zij heeft nog geprobeerd uit te wijken doch raakt hierbij deels een haag. De boorddocumenten van beide voertuigen zijn in orde. Beide bestuurders hebben een geldig rijbewijs. Wij stellen PV op.

07-06-2020

  • Nachtlawaai personen op Monseigneur Koningsstraat te Maaseik om 03.12 uur. Op de parking van het oude ziekenhuis staat een auto met 2 mannen en 2 vrouwen in. Deze maken veel lawaai. Controle en fouille van de vier inzittenden is negatief. In het voertuig treffen we een fles lachgas aan dewelke bestuurlijk in beslag genomen wordt.