vrijdag 5 juni 2020

Een eigen richting gekozen.

04-06-2020

  • Beschadiging voertuig op Slachthuisstraat te Maaseik om 12.07 uur. De linker achterruit werd ingeslagen. PV werd opgesteld. 
  • Verkeersongeval stoffelijk op Tismansweg te Maaseik om 18.53 uur. Betreft een aanhangwagen die los gekomen is van de bestelwagen en tegen een stapel klinkers terecht is gekomen langs de rijbaan. Enkele rijen klinkers zijn beschadigd. De partijen komen overeen en de schade wordt ter plaatse vergoed.
  • Verkeersongeval op Dilserweg te Maaseik om 20.16 uur. Een 27-jarige bestuurster uit Dilsen-Stokkem rijdt tegen een boom. De bestuurster wordt met de ziekenwagen overgebracht naar Ziekenhuis Maas en Kempen. Het voertuig wordt getakeld. 
  • Verkeersongeval op Venlosesteenweg te Maaseik om 21.55 uur. Een 35-jarige voetganger loopt op de witte lijn van de scheiding tussen fietspad en rijbaan. Een aankomende vrachtwagen heeft deze persoon te laat opgemerkt en heeft hem aangereden. Betrokkene wordt licht gekwetst overgebracht naar het ziekenhuis van Maaseik. PV werd opgesteld.

05-06-2020

  • Parkeren op Bleumerstraat te Maaseik om 09.50 uur. Op de Bleumerstraat staat een hinderlijk geparkeerd voertuig betreffende de werken. Ploeg ter plaatse: laat eigenaar voertuig verplaatsen.