vrijdag 1 januari 2021

Gelukkig Nieuwjaar iedereen!!!


31-12-2020

  • Federale regelgeving op Komweg te Maaseik om 19.51 uur. Tijdens patrouille merken wij op dat er verschillende wagens geparkeerd staan op de parking aan de sporthal. Bovendien merken wij op dat er verschillende personen aan de wagens staan. Als opstellers dan terugkeren naar de plaats zijn de personen vertrokken. In de kofferbak van een van de aanwezige voertuigen liggen meerdere dozen met vuurwerk. De wagen is niet afgesloten en dus vrij toegankelijk. De dozen met vuurwerk worden door ons ambtshalve in beslag genomen.
  • Federale regelgeving op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 23.15 uur. Melding van geluidsoverlast. Ter plaatse tekenen de bewoners een toestemming tot huiszoeking. Er zijn 3 mensen teveel in de woning. Er worden 9 corona PV's opgesteld. Omdat de gasten allemaal gedronken hebben blijven ze slapen om de dag erna te vertrekken.

01-01-2021
  • Gaslek op Akkerstraat te Maaseik om 00.04 uur. Bewoner had onder een afdakje een gasfles open gedaan. Brandweer gaat de rekening opsturen.
  • Federale regelgeving op Akkerstraat te Maaseik om 00.04 uur. Wij worden aangesproken door een buurtbewoner. Men meldt ons dat er op de Akkerstraat een grote hoeveelheid vuurwerk werd afgeschoten en dat er aldaar een feestje aan de gang is. Wij bieden ons ter plaatse aan en stellen vast dat er muziek speelt vanuit de woning. Na het invullen van een huiszoeking met toestemming stellen wij vast dat er een familiefeest aan de gang is. Buiten de personen ingeschreven op het adres zijn er nog 3 andere personen aanwezig, afkomstig uit Duitsland. Tevens stellen wij vast dat er in de tuin vuurwerk werd afgeschoten. 9 corona PV’s worden opgesteld.