zaterdag 26 februari 2022

Van de wal in de sloot belanden...

25-02-2022

  • Verkeersongeval stoffelijke schade op Kinrooiersteenweg te Maaseik om 14.58 uur. Een aanhangwagen van een tractor is los geraakt en in de gracht terecht gekomen. Ze proberen deze eruit te trekken, maar het lukt niet. De man met tractor gaat terugkomen met een grotere laadklep om de lading uit de sloot te halen. Ploeg laat het verkeer passeren en verlaat hierna de plaats.
  • Tanken zonder betalen op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 18.51 uur. Een vrouw en haar zoon zijn gaan tanken en zijn zonder betalen doorgereden richting Maasmechelen. PV wordt opgesteld.
  • Wegvervorming op Mulheim te Dilsen-Stokkem om 18.46 uur. Ter plaatse treffen wij een zinkgat aan van ± 50 cm doormeter en 20 cm diep in de rijbaan. Een medewerker van de stadsdiensten komt ter plaatse en installeert signalisatie voor herstelling op een later tijdstip.
  • Opzettelijke beschadigingen op Valderenstraat te Maaseik om 22.15 uur. Onbekende verdachte gooit twee stenen tegen een raam. Eén steen doorboort het raam. VPV wordt opgesteld.