vrijdag 6 mei 2022

Keep it safe!

05-05-2022

  • Verkeersongeval stoffelijk op Spreeuwerstraat te Maaseik om 16.13 uur. H.A (23) wil links de oprit oprijden doch zag H.H (43) niet aankomen. Aanrijding: EAF ingevuld.
  • Verkeersongeval met gewonden op Kanaalstraat te Maaseik om 16.28 uur. G.M (64) rijdt bij het afdraaien fietser L.M (18) aan. Fietser lichtgewond. PV.

06-05-2022

  • Verkeersongeval stoffelijk op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 02.14 uur. Op de rotonde aan de Rijksweg met de Boslaan werd een verkeersbord om gereden. Een zwaar beschadigd voertuig staat verderop geparkeerd op de parkeerstrook. Na patrouille werd een persoon aangetroffen aan de overzijde. De persoon werkt niet mee en weigert zijn identiteitskaart te geven. Tijdens de fouille wordt de identiteitskaart gevonden. Wanneer we de persoon meenemen naar het beschadigde voertuig geeft V.D (38) uit Maasmechelen toe dat hij een ongeval heeft gehad. V.D legt een positieve ademtest af. Intrekking rijbewijs voor 15 dagen. PV.
  • Verkeersongeval met vluchtmisdrijf op Rijksweg om 08.55 uur. Wanneer een D.S met haar voertuig links wil afslaan komt een voertuig met hoge snelheid aangereden die ter hoogte van dit kruispunt links wil omkeren. Hierdoor moet D.S uitwijken waardoor er een aanrijding volgt met een aankomend voertuig. De bestuurders worden meegenomen naar het ziekenhuis voor verzorging. Voertuigen worden getakeld. Brandweer komt ter plaatse voor het reinigen van het wegdek. PV. Verder onderzoek.