zondag 9 oktober 2022

Rust In Vrede ...

08-10-2022

  • ANPR-hit/Vinden gestolen voertuig op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 11.21 uur. Ploegen Maas krijgen via de radiokamer een melding dat er een ANPR-HIT binnen is gekomen van een gestolen voertuig. Het voertuig alsook het kenteken zijn in beslag te nemen. Wij kunnen overgaan tot interceptie van het vluchtend voertuig nadat de bestuurder ons bevel tot stoppen meerdere malen negeert. De 36-jarige man uit Maasmechelen wordt geboeid en tijdelijk van zijn vrijheid beroofd. Het voertuig wordt gerechtelijk getakeld. Op beslissing van het Parket wordt de bestuurder niet gearresteerd. Betrokkene wordt uitgenodigd voor verhoor.
  • Verkeersongeval stoffelijk op kruispunt Akkerstraat met Elerweg te Maaseik om 18.53 uur. Een 25-jarige bestuurster uit Dilsen-Stokkem verleende geen voorrang aan een 80-jarige bestuurder uit Maaseik. Het EAF werd reeds ingevuld.
  • Brand op Boslaan te Dilsen-Stokkem om 21.55 uur. Melding van een bosbrand. Ter plaatse betreft het slechts een kampvuurtje.

09-10-2022

  • Verkeersongeval met dodelijke afloop op Kanaalstraat te Maaseik om 7.50 uur. Een 50-jarige fietser uit Bree is door een ongelukkige val om het leven gekomen. De politiezone Maasland wenst haar deelneming te betuigen aan nabestaanden, familie en vrienden.