maandag 24 oktober 2022

Rust in vrede ....

23-10-2022

  • Verkeershinder op Boslaan te Dilsen om 11.00 uur. Een bestuurder rijdt op de Boslaan en ziet dat een fietser gevallen is. Hij wil hulp gaan bieden, doch rijdt de nieuwe zachte berm in en komt vast te zitten. Takeling. Verkeersregeling.
  • Verkeersongeval op de Nijverheidslaan te Dilsen om 14.00 uur. C.F. (42j) uit Maasmechelen komt ten val met de motor. Naar ziekenhuis ter controle.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 20.40 uur. B.K. (20j) rijdt over de Rijksweg komende uit Dilsen. Hij raakt een geparkeerd voertuig dewelke weg wordt gekatapulteerd op een oprit. De bestuurder gaat mee met de ambulance ter controle. Takeling beide voertuigen.

24-10-2022

  • Verkeersongeval dodelijke afloop op Europalaan te Dilsen om 13.15 uur. Bestuurster P.L. (32j) uit Bree rijdt over de Europalaan van Dilsen-Stokkem richting Opoeteren. Een vrachtwagen rijdt in de tegengestelde richting. Plots wijkt de bestuurster af van haar rijbaan naar links en komt frontaal in aanrijding met de vrachtwagen. De bestuurster overlijdt ter plaatse. De vrachtwagen is iets verderop in de gracht tot stilstand gekomen. De bestuurder van de vrachtwagen H.H. (51j) is bij bewustzijn maar zit gekneld in het voertuig. Brandweer komt ter plaatse voor het plaatsen van een tent en het bevrijden van de chauffeur van de vrachtwagen. Deze wordt afgevoerd naar het ziekenhuis. Een verkeersdeskundige komt ter plaatse. De politiezone Maasland wenst haar deelneming te betuigen aan nabestaanden, familie en vrienden.