vrijdag 25 november 2022

Enkele ontmoetingen van zeer dichtbij...

24-11-2022

  • Beschadigingen op Pannenhuisstraat te Dilsen-Stokkem om 12.17 uur. Onbekenden zijn op het terrein geweest. De omheiningsdraad werd op meerdere plaatsen doorgeknipt. Verder onderzoek volgt.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Hoogbaan te Dilsen-Stokkem om 14.40 uur. Een bestuurder is tijdens het inrijden van een parkeervak in aanrijding gekomen met een ander voertuig. Het EAF werd ingevuld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Koppelstraat/Rijksweg te Dilsen-Stokem om 14.49 uur. Betrof een zware aanrijding tussen twee voertuigen op het kruispunt. Er waren geen gewonden. De ploeg voert verkeersregeling uit. Het EAF wordt ingevuld. De brandweer komt ter plaatse voor reiniging van het wegdek. De voertuigen werden getakeld.
  • Opzettelijke slagen en verwondingen op Rijksweg te Dilsen-Stokkem om 16.25 uur. Een koppel raakt slaags met een 42-jarige man op de Lijnbus. Betrokkene raakte hierbij gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis van Genk. Het koppel werd enkele minuten na de feiten gearresteerd. Beiden zijn onder invloed van drugs. Er zijn camerabeelden van de vechtpartij voorhanden. PV’s werden opgesteld. Alle partijen werden verhoord. De verdachte gaat op 25/11/2022 voorgeleid worden bij de onderzoeksrechter.
  • Onbeheerde dieren/Schade door dieren op Waterlozeweg te Maaseik. Een everzwijn heeft twee personen aangevallen; een persoon welke aan het lopen was in het bos en een persoon op het voetbalveld. Beiden werden voor verzorging overgebracht naar het ziekenhuis. PV werd opgesteld.

Resultaten verkeerscontrole i.s.m. Vlabel – 24/11/2022

Dispositieven: K. Fabiolalaan te Maaseik + Boslaan te Dilsen-Stokkem

Alcoholcontrole: 660 samplertesten Safe - 8 samplertesten Positief (2x analyse Alarm)

Drugs in het verkeer: 1x test Negatief - 1x test Positief

Proces-verbaal
- 1x sturen zonder proeven verval te hebben afgelegd + voertuig niet verzekerd en sedert een jaar niet gekeurd - takeling
- 1x niet verzekerd voertuig + vervallen keuring - takeling

Onmiddellijke Inning
1x geen kentekenbewijs bij
- 5x gordeldracht
- 1x gsm gebruik tijdens sturen
- 1x kale banden
- 1x reproductienummerplaat niet conform
- 1x fietser zonder licht
- 7x parkeerovertreding Dilsen-Stokkem
- 6x parkeerovertreding Maaseik

PV-Waarschuwing
3x geen administratieve keuring

Resultaten Vlabel
1135 voertuigen gescand
- 7 vaststellingen vervallen verkeersbelastingen: € 5588,80
- 1 vaststelling buitenlandse nummerplaat: bestuurder gedomicilieerd in België takeling: € 493,25