dinsdag 21 februari 2023

Actie en reactie...

20-02-2023

  • Verkeersongeval stoffelijk op Kruishoefstraat te Dilsen-Stokkem om 16.55 uur. Een bestuurder van een vrachtwagen is tegen de omheining gereden en is daarna doorgereden. Ter plaatse nemen wij foto's. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval op de rotonde van de Rijksweg met de Boslaan te Dilsen-Stokkem om 18.55 uur. Een 22-jarige bestuurder uit As nadert de rotonde aan te hoge snelheid en rijdt hierbij het voertuig van een 43-jarige bestuurster uit Maasmechelen aan, die op dat moment gebruik maakte van de rotonde. Door de aanrijding verplaatst dit voertuig zich tot bovenop de rotonde. Beide bestuurders leggen een negatieve ademtest af. De voertuigen hebben aanzienlijke schade en worden getakeld. PV wordt opgesteld.
  • Onopzettelijke beschadigingen op Maaseikerlaan te Maaseik om 19.25 uur. Een vrachtwagen met aanhanger heeft bij het verlaten van het terrein een muur geraakt. De gegevens van de vrachtwagen werden genoteerd. Wij nemen contact op met de firma inzake de beschadiging, alsook voor het uitwisselen van gegevens voor aangifte aan de verzekering.

21-02-2023

  • Verkeersongeval stoffelijk op Sportlaan te Maaseik om 10.10 uur. De handrem werd niet opgezet, waardoor het voertuig achteruit is beginnen rollen tegen een geparkeerd voertuig. De schade zal onderling geregeld worden.

Resultaten verkeersactie – 20/02/2023

Dispositieven : Vilvertstraat Dilsen-Stokkem +  Mgr Koningsstraat Maaseik

Alcoholcontrole: 314 samplertesten Safe – 1 x Alarm

Drugs in het verkeer: 3x positief - 1x negatieve speekseltest

PV Verkeer:
1x niet keuring + kinderbeveiligingssysteem
1x gordel + kinderbeveiligingssysteem
1x voorlopig rijbewijs inbreuk sturen zonder begeleider + passagiers + geen L

OI:
1x kinderbeveiligingssysteem
4x gsm-gebruik tijdens sturen
2x gordeldracht
4x inbreuk inschrijving

2 PVW technische eisen

Gerechtelijk: 4x VPV bezit cannabis