donderdag 23 februari 2023

Daar zit een luchtje aan!

22-02-2023

  • Diefstal op Leeuwerikstraat te Maaseik om 16.20 uur. Een compressor werd gestolen. Een buurtonderzoek werd uitgevoerd. PV werd opgesteld.

23-02-2023

  • Verdacht voertuig op Zandbergerstraat te Maaseik om 4.55 uur. Tijdens controle van het voertuig treffen wij bij de 21-jarige bestuurder uit Vilvoorde een gebruikershoeveelheid verdovende middelen aan. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Van Eycklaan te Maaseik om 9.45 uur. Een 60-jarige Roemeense vrachtwagenbestuurder komt bij het links afslaan met zijn oplegger in aanrijding met de verkeerslicht paal. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Weertersteenweg te Maaseik om 10.10 uur. Een 32-jarige bestuurster uit Kinrooi komt bij het wegrijden van haar parkeerplaats in aanrijding met een 50-jarige bestuurster uit Maaseik, die zich op dat moment op de Weertersteenweg verplaatst. Beide voertuigen hebben schade. Een EAF wordt ingevuld. Een voertuig wordt getakeld.
  • Diefstal op Leemhoek te Maaseik om 10.45 uur. Twee machines werden op een werf gestolen. PV werd opgesteld.
  • Verkeersongeval op Maaseikerlaan te Maaseik om 12.30 uur. Een 40-jarige bestuurder uit Dilsen-Stokkem wil rechts afslaan. Een 23-jarige bestuurster uit Maaseik merkt dit te laat op en rijdt haar voorligger langs achteren aan. Beide bestuurders geraken licht gewond en worden ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. De voertuigen worden getakeld. PV wordt opgesteld.