vrijdag 25 augustus 2023

(Tree)lightning ...

 24-08-2023

  • Verkeersongeval op Stationsstraat te Maaseik om 21.35 uur. Op de parking aan de voormalige statie, heeft een 52-jarige bestuurster uit Maaseik met haar personenwagen een geparkeerde bus aangereden. EAF. Enkel stoffelijke schade.

25-08-2023

  • Verkeersongeval op Watertorenstraat te Dilsen-Stokkem om 6.16 uur. Een 55-jarige inwoner van Dilsen-Stokkem heeft met zijn voertuig een hert aangereden. Het kadaver zal opgehaald worden. Enkel stoffelijke schade.
  • Brand van een woning op Nationaal Parklaan te Dilsen-Stokkem om 09.28 uur. De bliksem is op een boom naast de vakantiewoning ingeslagen. De boom vertoont schade. Hierop is de technische ruimte van het huisje beginnen smeulen. Niemand geraakte gewond. Brandweer blust doch er is ernstige rook- en waterschade aan de gehele binnenzijde van het huisje. PV wordt opgesteld.
  • Verkeersongeval op Ophovenstraat te Maaseik om 11.02 uur. De 26-jarige bestuurder van een personenwagen wordt door het achterliggend voertuig aanreden wanneer hij zijn oprit wenst op te rijden. EAF.