zondag 31 december 2023

Toch niet volwassen...

30-12-2023

  • Druggebruik op Groenstraat te Dilsen-Stokkem om 16.30 uur. Melding van enkele jongeren die jointjes zouden roken. Ter plaatse controleren wij enkele jongeren, waarbij er bij een 20-jarige uit Maasmechelen een gebruikershoeveelheid verdovende middelen aangetroffen wordt. Pv wordt opgesteld.
  • Geluidshinder op Walstraat te Maaseik om 16.50 uur. Melding dat enkele jongeren een bommetje gegooid hebben. De interventieploeg treft ter plaatse enkele jongeren aan. Ze delen ons mee in de verte een bommetje gehoord te hebben. Ze hebben niets op zak. We doen de nodige aanzeggingen.
  • Opzettelijke beschadigingen op Kolonel Aertsplein te Maaseik om 17.05 uur. Enkele jongeren zouden bommetjes onder de auto’s aan het gooien zijn. Ter plaatse hebben wij niemand kunnen aantreffen.
  • Sturen onder invloed op Maastrichtersteenweg te Maaseik om 20.45 uur. Tijdens een verkeerscontrole legt een 66-jarige bestuurder uit Hasselt een positieve adem- en drugstest af. PV’s worden opgesteld.
  • Verkeersongeval stoffelijk op Bosmolenlaan/Acht Meilaan te Maaseik om 21.45 uur. Een 32-jarige buschauffeur uit Maasmechelen dient een uitwijkmanoeuvre uit te voeren, naar aanleiding van het rijgedrag van een bestuurder van een oldtimer. Hierdoor komt deze met de spiegel in aanrijding met het verkeerslicht en loopt de paal lichte schade op. PV wordt opgesteld.

31-12-2023

  • Brand van een woning op Ophovenstraat te Maaseik om 7.15 uur. Enkele jongvolwassenen willen een kachel in een woning aanmaken. Hiervoor werd benzine gebruikt, wat een steekvlam veroorzaakt heeft bij het aanmaken van het vuur. Eén persoon liep zware brandwonden op. De hulpdiensten werden verwittigd. PV’s worden opgesteld.