zondag 2 december 2007

Annie, hou jij me tassie effe vast...

  • Verkeersongeval op de Diestersteenweg te Maaseik, Nederlandse Kia Sportage komt vanuit Hazenpadweg en rijdt Diestersteenweg op en ziet Citroen ZX niet afkomen, onderlinge regeling.
  • Bedreiging op Spilstraat een inwoner uit Nrt rijdt met wagen in op andere inwoner die kan ontwijken, betreft nog oud meningsverschil.
  • Verkeersongeval op de Maastrichtersteenweg te Maaseik, G. uit Kinrooi rijdt over de Maastrichtersteenweg en wil thv cafe Majestic links omkeer maken richting rotonde en merkt V.R. uit Dilsen niet op die erachter rijdt, beide voertuigen komen dan in aanrijding.
  • Diefstal/laster op Grenswachtstraat te Maaseik, wenst aangifte te doen van diefstal van haar handtas door een werknemer van de watermaatschappij, ter plaatse haar handtas gevonden onder een stapel kleren, niets weg. Werknemer had intussen ook reeds gebeld dat hij aangifte wilde doen van laster.
  • Verkeersagressie op Rijksweg te Dilsen-Stokkem, een lijnchauffeur rijdt te Rotem de Rijksweg op na een halte waarbij een andere bestuurder zich gehinderd voelt. Deze bestuurder rijdt dan voorbij de bus en remt en hindert de bus die uiteindelijk langs de kant stopt, discussie en aangifte tot gevolg.
  • Brand/begin van op de Schiervellaan te Dilsen-Stokkem, ter plaatse blijkt dat een bewoner van de zorgboerderij zich een pan frieten en enkele frikandellen wilde klaarmaken. Nadat hij olie en de frikandellen in de pan gedaan had heeft hij zich op de zetel gelegd en is in slaap gevallen. De pan is op het vuur oververhit geraakt met veel rookontwikkeling tot gevolg. Door de rook is het brandalarm in werking getreden. Geen brand, politie Maasland en brandweer Maasmechelen ter plaatse.