donderdag 13 december 2007

De politie dient uw Belang!


  • Opzettelijke slagen op Schillingstraat te Maaseik, een jongeman uit Kinrooi slaat met een voorwerp op de schouder van een jongeman uit Maasbracht waardoor diens vest beschadigd werd, hadden al langer een dispuut.

  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen-Stokkem, V.B. uit Dilsen negeert het rode licht en knalt tegen V.G. uit Dilsen.

  • Oliespoor op Europalaan te Dilsen-Stokkem, brandweer ruimt op.

  • Verkeersongeval op de Langstraat te Dilsen-Stokkem, C.G. rijdt over de Rijksweg in de richting van Dilsen. Als de bestuurder rechts de Stationsstraat wil inrijden komt hij in aanrijding met de fietser D.B. uit Dilsen. D.K. werd licht gekwetst en overgebracht naar het ziekenhuis.

  • Vandalisme op Het Getske te Dilsen-Stokkem, onbekende heeft bleekwater tegen de voordeur gegooid.

Politie Maasland bezoekt Het Belang van Limburg.

Met een vijfkoppige delegatie onder leiding van Zonechef Gerarts werd op 12 december 2007 een bezoekje gebracht aan de redactie van "Het belang van Limburg". Na een drankje en een welkomstwoordje kregen we van hoofdredacteur Ivo Vandekerkhove een rondleiding doorheen de redactie voorzien van een deskundige uitleg over de tot standkoming van het dagelijkse "Belengske". De redactie was niet onbekend met onze Actua Blog en we durven hopen dat onze teksten na deze korte bijscholing alleen maar beter zullen worden. Hetgeen u vandaag zeker in onze Blog leest vindt u misschien morgen in uw dagblad.