zondag 17 augustus 2008

Hoe wenst u uw eitjes? Zacht gekookt of "zwart" gekookt? Biecht eens op ??!!


16-08-2008

  • Verkeersongeval met dodelijke afloop omstreeks 10.15 uur op Hoogbaan te Dilsen-Stokkem. Een 70-jarige vrouw M.H. uit Rotem kwam in het midden van de rijbaan met haar fiets ten val. N.S. die met haar personenwagen de weg volgde kon onmogelijk uitwijken of stoppen en reed de vrouw aan. De vrouw overleed ter plaatse.
  • Beschadigingen aan voertuigen. Op de Eikerstraat te Maaseik werden er in de loop van de nacht 2 personenwagens beschadigd. Van beide voertuigen werden de spiegels afgebroken. De voertuigen waren van verschillende eigenaars.
  • Vandalisme op de Elerweg. De bloembakken, die als verkeerszuilen dienen, werden op het midden van de weg omgekieperd.
  • Opzettelijke brandstichting in de Kapel van het ziekenhuis te Maaseik. Iemand heeft er getracht de gordijnen van de biechtstoel in brand te steken. De brand kon tijdig gedoofd worden. Er is vermoedelijk kwaad opzet in het spel.
  • Diefstal met braak op de domeinen op de Vlakerweg. Van een vakantiehuisje werd de glazen deur ingetrapt en werden er een mp3 speler, radio, visgerief e.d gestolen.
  • Diefstal. Op een bouwwerf op de 8-meilaan werd de koperen bekabeling van de muren afgetrokken.
  • Verkeersongeval met een licht gekwetste op de Venlosesteenweg te Maaseik. Omstreeks 20.15 kwam het tot een aanrijding tussen een voertuig en een motorfiets. Bij het uitvoeren van een maneuver van de personenwagen, kan de motorrijder niet meer tijdig remmen of uitwijken, rijdt tegen de personenwagen en komt ten val. Het slachtoffer wordt met lichte verwondingen afgevoerd naar ziekenhuis Maaseik.
  • Brand op de Kempenweg te Maaseik. Melder vindt dat het stinkt in de woning van zijn buurman, net alsof er brand is, maar hij ziet geen rook of vuur. De brandweer kwam ter plaatste en het bleek te gaan om een pannetje met eitjes dat men vergat van het vuur te nemen. De bewoner was een vriend gaan bezoeken en was de eitjes vergeten. Geen brand, enkel rookontwikkeling
  • Vandalisme aan het stadsvijvertje op te Tugela plein te Stokkem. Enkele jongeren hebben er vernielingen aangericht.
  • Vechtpartij met steek- of snijwapen Op de Kempenweg te Maaseik is gisterenavond een burenruzie ontaard in een vechtpartij. Er werd een steekwapen (mes) gebruikt.

17-08-2008

  • Vechtpartij op de “Heifiëste” te Neeroeteren. Omstreeks 02.50 uur is het tot een kleine schermutseling gekomen tussen enkele feestvierders. Eén persoon werd hierbij licht gekwetst. Als de drank is in de man …
  • Dodelijk verkeersongeval op te Bergeindestraat te Neeroeteren. Om half negen deze morgen kwam de 25-jarige bromfietsbestuurder P.L. uit Opglabbeek ter hoogte van een wegversmalling in aanrijding met een rechthoekig rood-wit gearceerd aanwijzingsbord. Hij verloor hierbij de controle over zijn stuur en raakte dan een boompje en nog een verkeersbord. Hij kwam enkele meters verder in de grasberm terecht. Door de val was het slachtoffer zijn valhem kwijtgeraakt en kwam ongelukkig terecht. De jongen was op slag dood.