zaterdag 9 augustus 2008

't Zijn de feesten van vroeger niet meer !

08-08-2008
  • Verkeersongeval om 18.30 uur op de Akkerstraat te Neeroeteren . Er gebeurde een aanrijding tussen 2 personenwagens. Er waren daarbij geen gekwetsten.
  • Diefstal op de Markt te Maaseik. Tijdens de ‘Hartbeufkes Preuve’ werd uit de kleedkamer van de aanwezige muzikanten , een koperen blaasinstrument trombone gestolen.
  • Verkeersongeval omstreeks 16.45 uur op de Haagstraat te Rotem. 3 voertuigen betrokken. Bestuurster staat met haar voertuig stil om enkele voetgangers/skaters de weg te laten oversteken. Een tweede voertuig staat eveneens achter haar stil. Een derde voertuig komt niet meer tijdig tot stilstand. Bestuurder rijdt tweede voertuig aan waardoor dit tegen het eerste botst. Bestuurster van het eerste voertuig raakt hierbij licht gewond.
  • Verkeersongeval op de Pannenhuisstraat te Dilsen. B. W. rijdt om 22.45 uur met zijn personenwagen op de Pannenhuisstraat in de richting van de Boslaan. Ter hoogte van een bocht naar links slipt de wagen uit naar rechts en schuift in de gracht waarna het voertuig enkele malen over kop gaat en tot stilstand komt in een maïsveld. B.W. en zijn broer B.W. raken hierbij niet gekwetst.

09-08-2008

  • Overlast te Maaseik tijdens de eerste nacht van ‘Hartbeufkes Preuve’. In de nacht van vrijdag op zaterdag waren er verschillende meldingen van overlast ten gevolge van deze feesten. De klachten gingen van vechtpartijen, tot vernielingen van terrasmeubilair, bloembakken, diefstallen en ‘wildplassen’.
  • Nachtlawaai op de Braderie te Stokkem. Meerdere klachten van muziekoverlast komende vanuit de stokkemse café’s.
  • Diefstal met braak en inklimming op Gremelsloweg. 1 scooter, 5 quads en 2 jet-ski’s ontvreemd.
  • Verkeersongeval op de Weertersteenweg. Om 13.40 uur werd B. A. het slachtoffer van beschadigingen aan zijn voertuig. Dit stond langs de rijbaan geparkeerd wanneer een bestuurder van een kleine bestelauto, de spiegel van zijn voertuig er afreed.