donderdag 19 maart 2009

't Bleef aan zijn handen plakken.

18-03-2009

  • Verkeersongeval op de K Astridlaan te Maaseik om 10.50 uur. V.H.(74j) uit Maaseik en R.M.(64j) uit Roermond(NL) steken samen de rijbaan over via het zebrapad. Wanneer zij halverwege de rijbaan zijn op het zebrapad worden zij aangereden door H.G.(41j) uit Kinrooi, beiden gekwetst.
  • Verkeersongeval op de Ophovenstraat te Maaseik om 13.20 uur. Fietser B.S.(17j) uit Maaseik steekt over. M.V.(42j) uit Maaseik rijdt de overstekende fietser aan, van welke ze niet verwacht had dat deze ging oversteken.
  • Diefstal fiets op Heirweg te Maaseik.
  • Brand/ongeval op Markt te Maaseik om 14.30 uur. Frituriste staat in het frietkraam samen met dochters. Op een gegeven moment gaat zij zich warmen aan een gasvuurtje dat tegen de kast gemonteerd is in de frietkraam. Betrokkene staat met haar benen voor het vuurtje om zich wat op te warmen. Haar broek vat vuur. Vuur kan geblust worden door omstaanders. Betrokkene raakt verbrand aan de achterzijde van haar benen en wordt door de dienst 100 overgebracht naar het ziekenhuis van Maaseik. Daarna wordt ze overgebracht naar Leuven. betrokkene heeft 3° brandwonden. Geen levensgevaar.
19-03-2009

  • Sturen onder invloed op Bleumerstraat te Maaseik. P.D. uit Dilsen test positief voor drugs. Rijbewijs ingetrokken.
  • Winkeldiefstal op B Philipslaan tnv GB. O.A. uit Maaseik is op heterdaad betrapt tijdens het stelen van 3 pakjes kauwgom (Stimorol) met een totale waarde van 3,06 euro. Moeder van dader wordt ingelicht en komt ter plaatse om dit bedrag te betalen aangezien zoontje geen geld bij zich heeft.