woensdag 11 maart 2009

Vodka-reactie!!

10-03-2009
  • Winkeldiefstal/vreemdelingen op St Lam Kerkstraat te Maaseik tnv Delhaize, zelfde dader als gisteren is weer bezig. Man kan aangehouden worden. Hij heeft geen papieren bij zich, blijkbaar kent de Duitse politie K.H. als vluchteling, betrokkene krijgt bevel het schengen-grondgebied te verlaten.
  • Gauwdiefstal op de Eikerstraat te Maaseik. Twee inwoonsters worden in Maaseik aangesproken door een man die wisselgeld vroeg voor de parkeerautomaat. Betrokkenen doen hun portefeuille open om te zien of ze kleingeld hebben. Even daarna ging de man met zijn hand in de portefeuille van betrokkene en nam daar zelf wisselgeld uit. Later merken ze dat de één twee briefjes van 50 euro kwijt is en de ander één briefje van 50. Verdachte is ongeveer 1.90m groot, kort zwart haar, struis gebouwd, drager van een zwart pak met das. De man heeft een blanke huidskleur, sprak enkel Duits en de leeftijd wordt geschat tussen 40 à 45 jaar. Verder deed hij zich heel keurig voor en was op elk moment beleefd, dus ze hadden totaal geen vermoeden dat ze opgelicht waren.
  • Verkeersongeval op de Rijksweg te Dilsen om 16.30 uur. C.G. uit Maasmechelen staat stil op het linkse rijvak om links af te kunnen slaan. V.L. uit Maaseik merkt de stilstaande wagen te laat op. Hij remt maar kan een aanrijding niet meer vermijden. Tijdens het remmaneuver wijkt hij uit naar het rechtse rijvak waardoor hij een autobus eveneens raakt, EAF.

11-03-2009

  • Diefstal braak op Gremelsloweg te Maaseik, aanhangwagen gestolen.
  • Verkeersongeval op de B Philipslaan te Maaseik om 10.50 uur. M.J. uit Buchten(NL) wil met zijn vrachtwagen KTA opdraaien en raakt hierbij de geparkeerde wagen van M.H. uit Bree, EAF.
  • Diefstal uit voertuig op B Philipslaan te Maaseik. Een inwoonster parkeert haar wagen en liet het portier van haar voertuig openstaan - bedoeling was om vlug een geschenk af te geven in de direkte buurt. Bij terugkomst bleek de handtas uit het voertuig meegenomen.