maandag 19 oktober 2009

Het mag ook eens positief zijn!!

16-10-2009

  • Aantreffen geseind persoon op Venlosestwg te Maaseik. B.K. uit Genk dient nog een gevangenisstraf uit te zitten.
  • Diefstal op Stationsstraat tnv Stad. M.Y. uit Maaseik werd betrapt tijdens het stelen van een verkeersbord.
  • Drugs op Rijksweg te Dilsen. Een verdacht voertuig wordt gecontroleerd. Z.J. uit Maaseik staat geseind ivm zijn aandeel in een vechtpartij. De passagiers B.Y. en B.Y. uit Dilsen en een inwoner van Maasmechelen blijken gekend voor drugs. Tijdens de doorzoeking van het voertuig worden twee weegschalen en een grote zak met daarin een hoeveelheid weed aangetroffen. De vier worden meegenomen ten burele voor verder onderzoek.
15-09-2009

  • Drugs op Schuurstraat te Maaseik. Tijdens patrouille wordt een geparkeerd voertuig gecontroleerd. P.S. uit Maaseik, gekend voor feiten van drugs. Bij fouille van persoon gebruikershoeveelheid cannabis aangetroffen en een vergruizer, PV opgesteld.
14-10-2009

  • Verdachte gedragingen/personen op Rijksweg te Dilsen om 02.00 uur. Controle van H.A., S.P. en H.N., allen uit Eindehoven (NL) en allen gekend voor diefstallen, mishandeling en drugs. De drie personen hebben inbrekersmateriaal bij. Tijdens fouille worden schroevendraaiers, zaklampjes en zwarte handschoenen aangetroffen. Twee van de drie hebben pepperspray bij zich. Betrokkenen worden van hun vrijheid beroofd en overgebracht naar het politiebureau van Maaseik voor verder onderzoek.
13-10-2009

  • Drugs te Ven. Tijdens een gerechtelijke actie ziet de politieploeg een verdacht vtg rijden in het Ven te Msk. Het voertuig wordt gecontroleerd. B.D. en B.S. uit Maaseik zijn gekend voor drugs. In het koffer van het vtg worden 2 vuilniszakken met geknipte weedplanten aangetroffen. Verdachten worden gearresteerd voor de tijd van het onderzoek.
09-10-2009

  • Drugs te Maaseik. Tijdens een huiszoeking te Maaseik werd bij een inwoner een hoeveelheid vloeibare XTC aangetroffen, de Maaseikenaar is een dealer. Hij werd met een kompaan voorgeleid en daarna opgesloten in de gevangenis te Hasselt. Verder onderzoek dient nog te gebeuren door de recherche Maasland.
08-10-2009

  • Bijstand deurwaarder/Plantage op P Krawinckels en Snijkerslaan te Maaseik. Betreft uitzetting van het pand, de huurder L.R. is aanwezig, wil nog uitstel, voor de zoveelste keer. Hij zweet enorm veel tijdens deze koude dag. Na enige tijd vindt de politieploeg een 200-tal zakken potgrond in een afgesloten kamer en na grondige controle op zolder treft de politieploeg een in opbouw zijnde plantage aan. Verder onderzoek door recherche.
07-10-2009

  • Opgefokte bromfiets op V Eycklaan te Maaseik. K.K. uit Born (NL) zijn brommer gaat 104 km/u.
04-10-2009

  • Vechtpartij met steekwapen te Dilsen. Omstreeks 19.00 uur melding dat B.D. uit Dilsen in het ziekenhuis van Genk ligt, binnengebracht op de spoed met een steekwonde. De verdachte K.S. uit Dilsen zegt dat alles beperkt is gebleven tot het wederzijds uitdelen van slagen en verwondingen. Er zou volgens hem geen mes of een ander voorwerp bij te pas gekomen zijn. Arrestatie verdachte + verder onderzoek.
01-10-2009

  • Verkeersongeval op de Bekaertlaan te Dilsen om 16.20 uur. F.S. (19j) uit Man komt van de parking afgereden en verleent geen voorrang aan bromfietser H.J. (60j) uit Dilsen. Niemand gekwetst. F.S. is in het bezit van een voorlopig rijbewijs categorie B waarvoor een begeleider vereist is. Zij zat alleen in het voertuig op het moment van de aanrijding. Geen begeleider. Na contactname met parket wordt het rijbewijs ingetrokken.
29-09-2009

  • Onverantwoord rijgedrag/snelheidsovertreding op Boslaan. H.G. uit Voeren reed 160 Km/u, rijbewijs ingetrokken.
27-09-2009

  • Sturen onder invloed op Mulheim te Dilsen. B.J. uit Dilsen heeft met een Clio een verkeersbord omgereden thv cafe Pacific en vluchtmisdrijf gepleegd. Bestuurder aangetroffen op Mulheim-Slakkenstraat. Weerspannig, smaad, bedreigingen, openbare dronkenschap, sturen onder invloed, weigert AT, weigert bloedproef. Proces-verbaal + Nachtje amigo.
26-09-2009

  • Sluikstorten op Siemenslaan te Dilsen. Bestuurder witte camionette staat thv voormalige Siemens ganse laadbak met afval te gooien in aldaar geplaatste afvalnet. Dader werd gevat.
  • Verkeersongeval vlucht op de Bakkershoefstraat te Dilsen om 04.00 uur. P.R. uit As is komende uit Sportlaan uit de bocht gevlogen en in voortuin woning Bakkershoefstraat terecht gekomen. Na het ongeval zijn er twee personen weggerend. De 25-jarige P.R. uit As kon ’s anderendaags aangetroffen worden.
  • Aantreffen geseind persoon op Venlosestwg te Maaseik. L.D. moet nog vier jaar zitten en wordt aangetroffen te Maaseik en overgebracht naar de gevangenis.
23-09-2009

  • Niet-verzekerd voertuig op Boslaan te Dilsen. S.P. uit Dilsen blaast P, rijbewijs ingetrokken. De aanhangwagen werd in beslag genomen wegens niet-verzekerd.