donderdag 29 oktober 2009

Rust in vrede!.......

28-10-2009

  • Verkeersongeval op de Venlosestwg te Maaseik om 17.45 uur. Vrachtwagen tegen personenwagen, EAF.
  • Aantreffen geseind persoon op de Rijksweg te Dilsen. Tijdens patrouille gaat de politieploeg over tot controle van bestuurder die met ruiten open rijdt? H.J. uit Houffalize heeft niet gedronken maar staat wel geseind voor een achttal feiten. Mee ten burele voor verhoor.
  • Sturen spijts verval op Dorpsstraat te Dilsen. A.E. uit Dilsen bestuurt haar voertuig terwijl ze reeds een verbod tot sturen heeft.
  • Onverantwoord rijgedrag op Europalaan te Dilsen. V.P. (25j) uit Maasmechelen volgt de Rijksweg van Dilsen naar Elen aan een snelheid die de toegelaten van 70 met meer dan 40 km/u overschrijdt. De jongeman is in gezelschap van twee jonge meisjes. Zijn rijbewijs werd ingetrokken.
29-10-2009

  • Onrustwekkende verdwijning meerderjarige/Aantreffen lichaam in Oude Maasarm te Dilsen. Een 65-jarige Dilsenaar is op 28/10/2009 omstreeks 17.00 uur vertrokken voor een wandeling. Nadat betrokkene omstreeks 23.00 uur nog niet thuis was en nadat de familie reeds een zoektocht had ingesteld werden ze hierin bijgestaan door de politie. Speurhonden en politiepersoneel werden ingezet. Vanochtend omstreeks 08.00 uur werd het levenloze lichaam van betrokkene dan aangetroffen in het water van de Oude Maasarm. Er zijn geen aanwijzingen naar een misdrijf doch verder onderzoek dient uitsluitsel te geven. De politie Maasland wenst haar deelneming te betuigen aan de familie en vrienden.